Výrobci potravin z Královéhradeckého kraje se představují v Hradci Králové

23. září 2010

Účastníci soutěže "Potravinář a potravina roku 2007 Královéhradeckého kraje" se opět představí v Hradci Králové. Občané budou mít příležitost u prodejních stánků ochutnávat a nakupovat produkty jednotlivých výrobců potravin z celého Královéhradeckého kraje. Zároveň budou mít možnost zapojit se do soutěžního hlasování prostřednictvím hlasovacích lístků a tím podpořit své oblíbené potravináře či potraviny. Akce bude zahájena v pátek 31. srpna v 10:00 na Baťkově náměstí v Hradci Králové.

Soutěž Potravinář a potravina roku 2007 vyhlásil letos v březnu Královéhradecký kraj společně s Regionální agrární komorou Královéhradeckého kraje. "Chceme touto cestou zpopularizovat mezi odběrateli a zákazníky našeho regionu výrobky krajských zemědělců a výrobců potravin. Jejich kvalitě totiž naprosto důvěřujeme. Jsme přesvědčení, že mohou obstát i v té nejtěžší konkurenci," řekl o poslání soutěže člen Rady Královéhradeckého kraje zodpovědný za oblast životního prostředí a zemědělství MUDr. Jiří Vambera.
Uzávěrka hlasování proběhne 31. srpna a výsledky budou slavnostně vyhlášeny 15. září 2007 při 4. ročníku krajských Dožínek 2007 v Šimkových sadech v Hradci Králové.

Spustit audio