VIDEO: Sprejer z teras se podepsal i v hradeckém městském infocentru. Poznáte někdo tyto muže?

17. květen 2019 14:33

Královéhradečtí policisté vyšetřují případ sprejerství, který se objevil v historickém centru krajské metropole, a to mezi ulicemi Soukenická, Komenského a ČSA. 

Nově však do souvislosti s tímto případem vstupuje stejná sprejerská stopa, kterou pravděpodobně totožný pachatel zanechal i na toaletách v prostorách městského infocentra na Eliščině nábřeží v Hradci Králové, a to v podobném časovém rozmezí, tedy ve dnech 2. a 3. května 2019.

Umělecká díla? Posprejované hradecké terasy. Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok

Někdo posprejoval hradecké terasy

V sobotu 4. května dopoledne přijala Policie České republiky v Hradci Králové oznámení o posprejovaných hradeckých terasách. 

Policisté rovněž v souvislosti s těmito případy důkladně vyhodnocují i poměrně velké množství materiálů z kamerového systému z předmětných míst.

Jsou to právě kamerové systémy, které zachytily v prostorách městského infocentra v inkriminovaném čase dva mladíky. Ti by mohli policistům významně pomoci při objasnění nejspíše souvisejících případů a poskytnout jim důležité svědectví.

Policisté žádají veřejnost, aby v případě, že někdo pozná totožnost mužů pohybujících se v inkriminovaném čase v infocentru (viz video), kontaktovala linku 158 nebo jakoukoliv policejní služebnu.

Královéhradečtí policisté vyšetřují případ sprejerství
autor: baj | zdroj: Policie ČR

Související