VIDEO: Nenechte si ublížit. Co může žena dělat při střetu s násilím?

19. listopad 2018

Instruktor Krav Maga kpt. Bc. Rudolf Kotrč v naší radioporadně na téma: Jak se nestát snadnou obětí? Sebeobrana a prevence nebezpečných situací.

Krav maga (hebrejsky krav = boj, maga = dotyk, kontakt, tedy česky kontaktní boj, boj z blízka) je systém sebeobrany, který představuje oficiální soustavu technik vypracovaných pro sebeobranu a boj zblízka Izraelských obranných sil, izraelské národní policie a dalších izraelských bezpečnostních složek.

VIDEO: Jak se bránit, když vám v parku chtějí ukrást kabelku? Základní techniky Krav Maga

Základy sebeobrany v rozhlasové kavárně

kpt. Bc. Rudolf Kotrč a instruktor Krav Maga por. Mgr. Ondřej Moravčík z oddělení prevence Policie ČR v rozhlasové kavárně.

Krav maga bylo zařazeno do učebních osnov izraelských středních škol, jeho techniky jsou předváděny a nacvičovány ve výchovných a naučných institucích řízených izraelským ministerstvem školství. Krav maga není sport, ale příprava na boj zblízka na život a na smrt.

Krav maga je moderní, praktickou, prověřenou soustavou sebeobranných technik, pečlivě koncipovaných tak, aby odpovídaly podmínkám současného, rychle se měnícího světa.

Krav Maga Global je největší a nejprofesionálnější organizace zabývající se systémem Krav Maga na světě. V současné době má pobočky ve více než 60 zemích světa, mezi něž od roku 2007 patří i Česká republika.

Poslechněte si celou radioporadnu s kpt. Bc. Rudolfem Kotrčem v našem audio-archivu:

autoři: Blanka Malá , baj
Spustit audio

Související