V dnešním digitalizovaném světě se o to víc prosadí zdravý selský rozum. Spoléhejte na něj

26. únor 2019

Konzultant hledání řešení každodenních problémů Tomáš Zajíček v naší radioporadně. I v dnešním digitalizovaném světě se prosadí zdravý selský rozum.

Ing. Tomáš Zajíček, profesionální kouč. Nemohu najít zaměstnání! Pomůže mi kouč?

Ruce, puzzle, skládačka

Radioporadna - Ing. Tomáš Zajíček, profesionální kouč. Co dělat když jsem po 50 letech ztratil práci? Po mateřské dovolené nemohu najít zaměstnání! Pomůže mi kouč? Jak najít toho pravého? - Zajímavá osobnost je Hostem Radioporadny Českého rozhlasu Hradec Králové každý všední den po 11 hodině.

Tomáš Zajíček vystudoval Obchodní fakultu VŠE v Praze, během dvou let se ocitl na vysoké manažerské pozici a své zkušenosti z řízení lidí a firem využívá při své dnešní práci konzultanta - kouče.

Jako konzultant, lektor a kouč se specializuje především na oblast manažerských dovedností a rozvoj obchodníků. Zkušenosti má i s projekty směřujícími k zaměstnancům výroby a ke zvýšení produktivity výrobních linek.

Lektorské činnosti se věnuje již několik let a při předávání svých znalostí vychází především z praxe na manažerských pozicí v několika korporacích.

Blanka Malá a Tomáš Zajíček ve studiu Českého rozhlasu Hradec Králové

Konzultant - co si pod tím pojmem máme představit? Jaké jsou největší rozdíly mezi, řekněme, generacemi manažerů? Mezi těmi, co vyrostli „na kalkulačce" a těmi, co využívají nejmodernější analytické systémy?

Proč je hodně důležitá motivace?

Celou radioporadnu s Tomášem Zajíčkem si můžete poslechnout v našem audio-archivu:

autoři: Blanka Malá , baj
Spustit audio

Související