Úterní Noční linka: S kým byste se v tomto roce rádi setkali, kdyby to bylo možné?

4. leden 2022

Říká se, že lidi bychom si do svého života měli vybírat. S kým byste se v letošním roce, pokud by to bylo možné, rádi setkali právě vy? Byla by to nějaká slavná osobnost, které si vážíte? Nebo někdo z vaší rodiny, s kým jste se z nejrůznějších důvodů dlouho neviděli?

Slavný zpěvák, legendární sportovec nebo oscarová herečka! Mít sen potkat někoho z nich, někoho významného a slavného, má jistě nejeden z nás. Pokud by to šlo zařídit, koho ze slavných byste rádi poznali? A možná ani tak netoužíte po setkání se známou osobností, ale třeba s někým z vaší rodiny, s kým jste se dlouho neviděli, možná dotyčná osoba odešla do zahraničí, odstěhovala se do jiného města, nebo vás rozdělila nějaká neshoda, kterou se kdysi dávno nepodařilo vyřešit a zůstala z toho mnohaletá rozluka, nedorozumění a smutek na duši.

Tak koho byste letos rádi potkali právě vy?
Možná jsou (nebo byli) na světě lidé, s kterými byste se rádi osobně setkali. Lidé, kteří vás zaujali, ovlivnili, které máte rádi, kterým byste chtěli něco povědět, nebo se na něco zeptat. Může to být úplně kdokoli! Povolejte si dávného filozofa, nedosažitelnou celebritu, přítele z dalekých dálek, svého praprapradědečka... Kohokoli!

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.