Uctění památky Karla Gotta ve vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové

2. říjen 2019

V úterý 1. října 2019, krátce před půlnocí, zemřel v kruhu své rodiny zpěvák Karel Gott. Hudební legendu si připomínáme i v našem vysílání.

Na Karla Gotta budeme vzpomínat v pořadu Humoriáda, který vysíláme krátce po 16. hodině. Hostem bude Petra Černocká a v pořadu zazní scénky s Karlem Gottem a jeho písně.

V 21 hodin zařazujeme do vysílání nejslavnější Duety Karla Gotta a po 22. hodině bude patřit vzpomínce na Karla Gotta i speciální vydání pořadu Hvězdné návraty.

Čtěte také

Památce Karla Gotta bude věnovaný i kontaktní pořad Noční linka, který vysíláme po 23. hodině. Posluchači mohou psát své vzkazy i telefonovat do studia - například co se jim vybaví, když se řekne Karel Gott, zda měli možnost osobního setkání s ním nebo jaké jeho nejoblíbenější písně je provází životem.

V průběhu celého dne si připomínáme památku Karla Gotta také prostřednictvím jeho písní a vybraných repríz rubriky Fenomén Gott, kterou jsme vysílali u příležitosti letošních Mistrových 80. narozenin.

V sobotu 5. října a v neděli 6. října odvysíláme vždy po 16. hodině speciální vydání Hvězdných návratů s Karlem Gottem.

V sobotu 5. října po 18. hodině také odvysíláme záznam galavečera rozhlasové ankety Šarmantní osobnost za rok 2007, kdy Karel Gott přebíral toto ocenění. (Reprízu si budete moci poslechnout v neděli 6. října po 11. hodině a následně v našem audio archivu na webových stránkých).

Karel Gott

Zanechte svůj vzkaz. Všechny předáme rodině Karla Gotta.

autor: baj
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka