Středeční Noční linka: Kdo vám byl na blízku v pravý čas?

24. červen 2020

Kdo vám v životě nejvíc pomohl? Komu jste vděčni za to, že tu jste, i když to třeba v životě vypadalo všelijak? Kdo vás možná právě v současné době drží nad vodou? Kdo je vaším zachráncem a nebo záchranářem v životě? Kdo vám pomohl a podal ruku když jste nemohli dál?

I nejlepšímu plavci se občas stane, že mu dojdou síly a pak potřebuje pomoc druhého. Netopíme se ovšem jen v řece, ale i v životě. Každý se občas v životě "plácá" a nebo se točí v kruhu. Pak se může objevit někdo, kdo vám z toho bludného kruhu pomůže najít cestu.

Možná i na vás někdo v životě zavolal pomyslné plav, dokážeš to, musíš a nebo vám přímo podal pomocnou ruku, dodal sílu do dalšího života.

O pomoci i skutcích v Noční lince s Karlem Sladkým. Povězte nám o vašich životních zachráncích, poděkujte těm, kteří vám v životě nejvíc pomohli. Své příběhy můžete k tématu napsat napsat zde na stránce nebo Karlovi zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.