Středeční Noční linka: Co děláte pro to, abyste byli v duševní pohodě?

17. březen 2021

Co dělá vaší psychice dobře? Jak na sebe v tomto směru myslíte? Je pro vás těžké udržet si psychickou rovnováhu, kdo vás to naučil? Jak se staráte o svou duši? Co vás dostane do psychické pohody a harmonie? Přišli jste na to, že byste na sebe měli více myslet? Za jakých okolností? 

Byla třeba jen nějaká drobnost, která teď někdy pohladila vaši duši? Řeknete nám o ní?

Udržet se v psychické pohodě za každé situace je to nejdůležitější a není to vždy lehké. Když není naše psychika v pohodě přicházejí i nemoci a jiné vážné stavy. Kdy jste si to uvědomili vy a co děláte pro to, abyste byli v psychické pohodě?

Možná vás jen tak něco nerozhodí, naučili jste se přijímat i to, co se vám zrovna nelíbí?

Máte nějaké své cvičení, něco co dělá vaší psychice dobře? Moderátor Noční linky Karel Sladký bude rád, když nám o tom povíte a možná přidáte i dobré tipy na to, jak si zachovat psychiku v pohodě a klidu. Můžete mu k tématu napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.