Speciální telefonní linka během stěhování Krajského úřadu

23. září 2010

Od úterý 20. listopadu 2007 začne klientům Krajského úřadu Královéhradeckého kraje sloužit speciální telefonní linka 844 842 842, kde se lidé dozvědí vedle informací o kraji a krajském úřadu také podrobnosti o stěhování krajského úřadu do RegioCentra Nový pivovar v Hradci Králové. Úředníci se začnou stěhovat od 26. listopadu. Jako první se začnou stěhovat odbory na odloučených pracovištích z Kongresového centra Aldis a z pronajatých prostor ZVU. Ve čtvrtek 22. listopadu začnou technici přesouvat elektronická spojení s úřadem. Z tohoto důvodu nebudou ve čtvrtek 22. listopadu a 23. listopadu krajští úředníci dostupní mailem. Pevné linky však zůstanou v provozu.

Operátoři budou lidem sloužit od 20. listopadu a k dispozici budou během celého stěhování úřadu. Ve všední dny budou operátoři lidem k dispozici od 7 hodin do 19 hodin, mimo tuto dobu a o víkendech nahraje dotaz klienta úřadu záznamník. Pokud občan uvede v záznamu spojení, v nejbližší době se mu úřad ozve.
"Ti by měli lidem poskytnout základní informace, případně jim předat mobilní spojení na odpovědného úředníka, který jejich dotaz vyřídí. Pokud nebudou operátoři schopni dotaz okamžitě vyřídit, předají kontakt na úředníka případně si vyžádají spojení na klienta, kterému odpovědný úředník kvůli vyřízení dotazu zavolá," sdělil vedoucí odboru kancelář ředitelky krajského úřadu Libor Košťál.
Pod jednou střechou bude krajský úřad od 7. prosince, kdy stěhování všech více než 350 zaměstnanců skončí.

Spustit audio