SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme na film Šarlatán i v regionech. Podívejte se, kdy soutěžíme

19. srpen 2020

Ve čtvrtek 20. 8. budeme ve vysílání Ranního Radiožurnálu soutěžit o vouchery na projekci filmu Šarlatán v síti multikin Cinestar po celém Česku.  Nalaďte si nás hned ráno!

„Strhující životopisné drama inspirované skutečným příběhem výjimečného muže obdařeného léčitelskými schopnostmi.“ Tak charakterizují tvůrci snímku Šarlatán filmový příběh z pera scenáristy Marka Epsteina inspirovaný životním osudem léčitele Jana Mikoláška.

Neměl odborné lékařské vzdělání, přesto dokázal z pacientovi moči diagnostiko­vat a pomocí bylinek léčit nemoci, se kterými si ani lékaři nevěděli rady. Své mimořádné schopnosti označoval jako dar od Boha, ve svém vlastním životě však čelil mnoha démonům.

Snímek polské režisérky Agnieszky Holland měl světovou premiéru na letošním Berlinale. V hlavní roli Jana Mikoláška se na filmovém plátně poprvé setkávají Ivan Trojan se synem Josefem Trojanem, který hraje léčitele v mladších letech.

Myslím si, že je to nejlepší scénář, jaký kdy Marek Epstein napsal. Zároveň to bylo to nejnáročnější, co jsem kdy točil. Obsáhl jsem tři věková období, ta postava je velmi rozporuplná a scénář se pohyboval v několika časových rovinách
Ivan Trojan, představitel Jana Mikoláška

Premiéra filmu režisérky Agnieszky Hollandové Šarlatán, Berlinale

Jak soutěžit

Poslouchejte 20. srpna Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na Šarlatána do regionu“.

Ve hře je celkem 20 voucherů pro 10 výherců. Vouchery platí v multikinech sítě Cinestar v Hradci Králové, Olomouci, Ostravě, Jihlavě, Českých Budějovicích, Plzni, Liberci, Mladé Boleslavi a Pardubicích. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

Kompletní pravidla najdete zde.

autor: and
Spustit audio