Sobotní Noční linka: Čtete horoskopy na nový rok a nebo stojíte nohama pevně na zemi?

2. leden 2021

Zajímáte se o horoskopy ve kterých se píše jaký bude nový rok nebo to jde mimo vás? Žijete přítomností, necháváte život plynout a nebo vás zajímá budoucnost? Proč někteří lidé vyhledávají horoskopy a hledají v nich budoucnost a návod jak žít? 

Necháváte se horoskopy ovlivnit a nebo si je čtete jen pro zajímavost, ale řídíte se svou vlastní intuicí, svým rozumem? Myslíte si, že člověk může ovlivnit to, co ho v životě čeká?

Na začátku roku všude vycházejí "zaručené" horoskopy ve kterých se píše jaký bude nový rok, co koho čeká, komu se bude dařit a komu ne. Kupujete je a nebo jsou pro vás spíš zábavným čtením? Přemýšlíte o nich, nebo jsou pro vás snad dokonce vodítkem pro život a nebo dáte na svůj rozum?

Jsme na prahu nového roku a řadu věcí ve svém životě můžeme ovlivnit i my. Svým chováním, myšlením, přístupem k životu. Tak všem pevné zdraví a spokojený a úspěšný rok s číslovkou 21 na konci.

Na vaše příběhy a vyprávění se moc těší moderátor Noční linky Karel Sladký. K tématu mu můžete napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio