Sobotní Noční linka: Čím víc poznáváte lidi, tím raději máte zvířata?

10. srpen 2019

Patříte mezi lidi, kteří se pod tuto větu podepíší? Víte o někom, kdo takto žije a raději věnuje energii, péči a lásku zvířatům? Možná patříte mezi takové lidi právě vy a po jistých životních zkušenostech jste si raději než partnera pořídili zvířecího kamaráda,domácího mazlíčka? Jste plně spokojeni, vyhovuje vám takový život se zvířecím kamarádem? 

Proč je podle vás někdy lepší věnovat svou energii a čas zvířecímu kamarádovi? Zklamali vás lidé natolik, že raději dáváte přednost zvířatům a nebo je to z jiného důvodu? Pořídili jste si zvířátko, protože vám pomohlo v samotě a život s ním vás maximálně naplňuje?

Mám raději zvířata než lidi. Určitě jste tuto větu už také od někoho slyšeli. Možná si to myslíte i vy a stojíte si za tím, protože lidí už máte zkrátka dost. Pro některé lidi je péče o zvířata posláním a němí tvorové jsou pro ně prioritou. Každý živý tvor má duši.

Co si o lidech, kteří mají radši zvířata než lidi myslíte? Rozumíte jejich pocitům a chápete je? Patříte snad mezi ně? Na vaše příběhy se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.