Silvestrovské Pochoutky s Petrem Jablonským, Václavem Faltusem a Petrem Martinákem

31. prosinec 2012

Silvestrovské Pochoutky hostily známé české imitátory Petra Jablonského, Václava Faltuse a Petra Martináka. Užívali si v Bugsy's baru v Praze na Starém Městě. Nápoje jim namíchal podle osobních preferencí barman Jan Braniš.

Pozvaní hosté vám předvedli plejádu herců, zpěváků, moderátorů i politiků, které umí. Přidali řadu fórů i skutečných neuvěřitelných historek. Dozvíte se, které hlasy se po sobě těžko střídají, které byly první, co se naučili a co ohrožuje hlas.

Petr Jablonský vám předvedl talk show Banánové rybičky s Halinou Pawlowskou. Jejími hosty byli v Pochoutkách Felix Holzmann a Luděk Sobota. Slyšeli jste prezidenta Václava Klause, Karla Gotta, Františka Ringo Čecha nebo Jaroslava Vojtu.

Během povídání jsme ochutnali i řadu osvěžujících převážně nealkoholických nápojů a také se dozvěděli něco z barmanského prostředí.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.