Regionální kolo SLAM POETRY v Hradci Králové

23. září 2010

Ve středu 28. listopadu 2007 od 19:00 proběhne v "A" Studiu královéhradeckého Adalbertina již po čtvrté regionální kolo SLAM POETRY. Akci organizuje o.s. Poco a poco animato ve spolupráci s Hradeckou kulturní a vzdělávací společností s.r.o. za podpory Statutárního města Hradec Králové a fondu T-mobile. Na Slam poetry vystoupí básníci s autorskou tvorbou, porotu budou tvořit sami diváci, kteří svým hlasováním určí vítěze soutěže. Vítěz královéhradeckého regionálního kola Slam poetry postoupí do celostátního kola, které proběhne 1.12.2007 v brněnském klubu Fléda.

Co je vlastně slam poetry?
Je to soutěž v přednesu poezie, během níž básníci dostanou 3 minuty k recitování svého díla a jsou pak posuzováni porotou z publika. Důraz se klade nejen na obsah, ale především na formu prezentace. Jednou z nejkrásnějších věcí na slamu vůbec je to, jak široké spektrum básníků přitahuje. Může se zde číst poezie milostná či sociální, hořkosladké osobní zpovědi či komické kousky. Obsah ani forma nejsou omezeny. Slam poetry je přístupná pro každého, kdo má odvahu vystoupit se svojí poezií před publikum. Zkušenosti ukázaly, že spektrum vystupujících je opravdu široké - od zavedených básníků po MCs hiphopových kapel. Tak tedy - neváhej a slamuj!
Jak se přihlásit?
Soutěž ve slamu je přístupná pro každého, bez ohledu na věk a zkušenosti, přihlásit se můžete na pocoapoco@seznam.cz nebo na tel.: 604 193 540.

Více informací naleznete na www.slampoetry.cz

Spustit audio