Připomeňte si zajímavá povídání hostů našeho vysílání!

25. leden 2019 14:00

V týdnu od 21. do 24. ledna jsme vám ve vysílání pověděli, jak fungují různé instituce v Karlovarském kraji a opět představili zajímavé hosty.

Pondělí 21. ledna

Jaké podoby může mít pomoc zvířatům? Naším hostem byla Hana Šimková z ostrovského zapsaného spolku Macík.

Úterý 22. ledna

K čemu slouží Kancelář architektury města Karlovy Vary? Jaké plány chystá v roce 2019? Na tyto a další otázky přišel odpovědět architekt Petr Kropp, ředitel KAM KV.

Středa 23. ledna

Všestrannost! To je heslo, které asi nejlépe vystihuje našeho dopoledního hosta. Byl jím advokát a v neposlední řadě kapitán českého nohejbalového reprezentačního týmu Jan Vanke, který v listopadu v Rumunsku získal tři zlaté medaile.

Jízdné zdarma v MHD Karlovy Vary pro děti, studenty a seniory. Podrobnosti k němu nám přišel říct Tomáš Trtek - náměstek primátorky Karlových Varů.

Čtvrtek 24. ledna

Co pro nás připravuje Karlovarské městské divadlo na rok 2019? Bude se nač těšit? Pozvat nás přišla ředitelka Dana Neumannová.

CO VÁS ČEKÁ PŘÍŠTÍ TÝDEN?

  • V pondělí 28.1. naším hostem bude botanik Jiří Brabec a archeolog Michal Beránek z chebského muzea.
  • Na úterý 29.1. pozvání do studia přijala Jolana Mižikarová - psycholožka a ředitelka Pedagogicko-psychologické poradny Karlovy Vary.
  • Během středeční poledne 30.1. bude o krásách a historii Krušných hor mluvit nezávislý filmař, fotograf, spisovatel a milovník Krušnohoří Petr Mikšíček.
    Odpoledne bude věnované akcím Městské knihovny Karlovy Vary. Na ně nás přijde pozvat Ludmila Křivancová.
  • Ve čtvrtek 31.1. vám ve vysílání představíme aktuální témata z Karlovarského kraje.
autoři: Radim Jehlík , Petr Čimpera , nkr | zdroj: Český rozhlas Karlovy Vary
Spustit audio

Související