Poslechněte si hudební novinky!

10. leden 2019

Jste zvědaví, jaké hudební novinky jsme si pro vás připravili? Nově pro vás budeme hrát songy například od Thoma Artwaye, Support Lesbiens, Walking On Cars a mnoho dalších!

Thom Artway - Can’t Wait

Valach z Vlachovic Tomáš Maček aka Thom Artway vydal na podzim svoje druhé album All I Know. Nové album pokřtil 7. listopadu a kmotrou mu byla mimo jiné Lenny. Ta s ním nazpívala i jednu písničku alba. Jeho novým singlem je ale další znamenitý kousek Can’t Wait. Bohužel k němů ještě nemá hotový klip. 

Zpěvák Thom Artway navíc bude už tuto sobotu po 12. hodině hostem Lenky Vahalové v pořadu S vámi v Praze. Tak nezapomeňte poslouchat! 

Support Lesbiens - Little By Little

Support Lesbiens byli i loni nejúspěšnějším domácím interpretem v Hitu týdne, jejich Ocean se stala nejlepší domácí nahrávkou na 11. místě. Na podzim i oni vydali nové LP Glow, ze kterého pochází další velmi příjemná písnička – Little By Little.

Dermot Kennedy - Power Over Me

Vycházející irská hvězda, Dermot Kennedy, zpěvák z Dublinu, další mimořádný zpěvák ze Zeleného ostrova, který svoje první EP vydal jako dospívající mladík v roce 2013.

V roce 2016 sklízel úspěchy se singlem After Rain. Letos 4. ledna vydal svoje debutové řádné album s 12 energií nabitými songy, single Power Over Me se tlačí vzhůru v airplayích evropských rádií, u nás nemůže chybět.

Walking On Cars - Monster

Vzpomínáte na irskou čtveřici Walking On Cars a hit Speeding Cars? Skupina z Dingle v hrabství Kerry chystá nové album Colours, v posledních dnech roku vydala nový pozoruhodný single. Zavírejte dveře, okenice, netvor klepe na dveře a je zpátky ve městě… Monster!

Lake Malawi – Friend Of A Friend

Frází „Friend of a friend of a friend....“ ve své písničce chce kapela Lake Malawi ukázat propojení mezi lidmi. V současné době už se každý člověk prostřednictvím svých přátel a přátel jejich přátel může dostat téměř ke komukoliv na světě. S touto peckou kapela vystupuje na Eurovizi 2019.

Dua Lipa - Kiss & Make Up

Podle statistik Spotify je Dua Lipa nejpopulárnější zpěvačkou současnosti. A znovu vydala debutové album z roku 2017. To je rozšířené o osm nových nahrávek, kostru přitom tvoří hostovačky, které Dua Lipa nahrála s Martinem Garrixem, Calvinem Harrisem nebo Silk City. Najdete tu ale i nový singl Kiss & Make Up, v němž zpěvačku doprovází korejská dívčí skupina Black Pink.

The Chainsmokers - This Feeling ft. Kelsea Ballerini

Newyorští The Chainsmokers vydali na podzim druhé řádné album Sick Boy. Andrew Taggart a Alex Pall už stačili všech 10 songů alba vydat jako singly! Tento jsme nasadili teď čerstvě i do našeho playlistu. Zpívá na něm country zpěvačka z Tennessee Kelsea Ballerini.

autoři: jp , Petr Jungmann
Spustit audio