Pondělní Noční linka: Poslední zvonění - maturita nebo učňovské zkoušky

6. květen 2019

Co se vám vybaví, když se řekne poslední zvonění, svatý týden a nebo potítko? Jak vzpomínáte na zkoušku dospělosti, jak dopadla vaše maturita nebo závěrečné učňovské zkoušky? Patřili jste mezi vzorné studenty, kteří se připravovali na maturitu v průběhu studia, nebo jste vše "doháněli" ve svatém týdnu a spoléhali i na štěstí?

Jak vaše maturitní nebo závěrečná učňovská zkouška probíhala? Měli jste štěstí na otázku? Zvládli jste vše v klidu nebo to pro vás znamenalo pořádné nervy? Jak se k vám chovali zkoušející?

Květen je ve znamení maturit, tedy zkoušek zakončujících úplné středoškolské vzdělání. Závěrečné zkoušky skládají i učni v učňovských oborech. Možná jste i vy potkali v ulicích namalované studenty při posledním zvonění. Jak na tuto zkoušku dospělosti vzpomínáte vy?

Kdy a v čem jste maturovali nebo jaký učňovský obor jste ukončovali závěrečnou zkouškou? Na vaše příběhy a vyprávění se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio