Pondělní Noční linka: Léto v lázních

10. srpen 2020

Byli jste či se chystáte do některých z našich lázní? Která lázeňská města jste už navštívili? Užili jste si pobyt? Byli jste spokojeni se službami nebo byste už do lázní nikdy nejeli? Pokud jste nebyli spokojeni, tak proč, co se vám nelíbilo? Které z našich lázeňských měst obdivujete a proč? Zajeli jste se za námi podívat některou sobotu, kdy jsme pro vás živě vysílali z vybraných lázeňských měst v rámci projektu Léto v lázních? Líbilo se vám s námi?

Léto v lázních je mimo jiné název projektu Českého rozhlasu, během kterého za vámi vyjíždíme s živým vysíláním do různých lázeňských měst po celé republice. V sobotu 15. srpna se Pavel Kudrna společně se zpěváky Marcelem Zmožkem a Jakubem Smolíkem za vámi vypraví do Jáchymova. A cestovat za vámi budeme každou sobotu až do 5. září. Začínáme koncertem v 12:30, od 13 do 14 hodin živě vysíláme hodinku, kterou moderuje Pavel Kudrna, a poté následuje opět koncert jednoho z účinkujících.

Na vaše názory a příběhy se budeme těšit na čísle 731 800 900.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.