Pochoutkový rok. Do kulinářské soutěže Českého rozhlasu se zapojila i paní Eva z Liberce

22. srpen 2019

V neděli vybrala porota Pochoutkového roku na sladko další soutěžní recept. Je to dort Pavlova s lesním ovocem a jahodami od liberecké posluchačky Evy Flídrové. 

Soutěžní dort Pavlova od paní Evy z Liberce

Porota Pochoutkového roku na sladko vybrala další soutěžní recept. O kuchyňské spotřebiče si tak zahraje paní Eva Flídrová z Liberce.

Její recept na dort Pavlova s lesním ovocem a jahodami se vydal zaznamenat tým Pochoutkového roku v čele s Patrikem Rozehnalem, který hostitelce hned u domu předal dárkovou tašku Pochoutkového roku a dozvěděl se, co ho čeká.

O tom, že je při pečení legrace, se přesvědčíte v našem vysílání už tuto neděli 25. srpna po 10. hodině dopoledne.

Do soutěže Pochoutkový rok se můžete přihlásit i vy

Stačí poslat svůj tradiční sladký rodinný recept a zahrát si tak o poukázky na nákup kuchyňského vybavení v celkové hodnotě 100.000 Kč. Hraje se celý tento rok. Tak do toho!

Recepty můžete posílat buď poštou na adresu: Český rozhlas, Vinohradská 12, Praha 2, na obálku je nutné připsat heslo Pochoutkový rok anebo můžete recept zaslat prostřednictvím webového formuláře na adrese www.pochoutkovyrok.cz.

Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.