Pamětní listy města Broumova uděleny

22. září 2010

Město Broumov uděluje Pamětní listy, a to jako ocenění těm, kdo významným způsobem přispěli k rozvoji města, ke zlepšení života jeho obyvatel, k šíření dobrého jména a pozitivního obrazu města Broumova mimo jeho hranice. Při udělení Pamětního listu se nepřihlíží k bydlišti oceněného. Předávání Pamětních listů se koná již po šesté na počátku ledna, a to za předcházející kalendářní rok. Pozváni k účasti jsou rovněž zástupci firem a organizací ve městě. Včera, 6. ledna 2009, obdrželo na Staré radnici v Broumově Pamětní list celkem devět osobností. Stalo se již tradicí, že toto slavností předávání pamětních listů probíhá v období Tří králů, tedy v období, kdy končí vánoční čas, lidé si oddechnou od předvánočního shonu a s vervou se pustí do novoročních aktivit.

Pamětní list města Broumova obdrželi:

Paní Anna Sedláková za dlouholetou práci v Českém svazu žen v Broumově, za rozvíjení spolupráce se spolkem žen v Nové Rudě a za aktivity pořádané pro občany Broumova.

Paní Věra Martincová za dlouholetou práci v Českém svazu žen v Broumově, za rozvíjení spolupráce se spolkem žen v Nové Rudě, za aktivity pořádané pro občany Broumova a za celoroční spolupráci s klášterní Zahradou.

Paní Helena Nosková za dlouholetou práci v Českém svazu žen v Broumově, za rozvíjení spolupráce se spolkem žen v Nové Rudě a za aktivity pořádané pro občany Broumova.

Paní Jaroslava Horychová za dlouholetou práci v Českém svazu žen v Broumově, za rozvíjení spolupráce se spolkem žen v Nové Rudě, za aktivity pořádané pro občany Broumova a za celoroční spolupráci s klášterní Zahradou.

Paní Helena Nováková za dlouholetou práci v Českém svazu žen v Broumově, za rozvíjení spolupráce se spolkem žen v Nové Rudě a za aktivity pořádané pro občany Broumova.

Paní Eva Horáková za dlouholetou záslužnou činnost ve Sboru pro občanské záležitosti.

Pan MUDr. Tibor Pindeš za dlouholetou péči o zdraví dětí na Broumovsku a za podíl na rozvoji samosprávy v Broumově.

Pan Radek Kolář za dlouholetý podíl na rozvoji běžeckých sportovních aktivit na Broumovsku a za obětavou práci s mládeží v běžeckých sportech.

Pan Zdeněk Machek za dlouholeté úspěchy na mistrovstvích ČR a Evropy v chovu akvarijních rybek.

Spustit audio