Paleťáci nás baví! Báječná parta herců a lektorů improvizačního divadla posílá všem dobrou náladu

25. září 2020

Jak si poradit v obtížných situacích? Jak pohotově zareagovat? To vás naučí Paleťáci, zkušení herci, nadšení improvizátoři, zapálení lektoři a dobří kamarádi při kurzech improvizace a otevřené techniky. 

Paleťáci - to je truhla plná příběhů

Jsme tým. Vystupujeme před lidmi, bavíme je, ukazujeme jim, že jdou věci dělat jinak. Aniž by k tomu byly potřeba stohy knih nebo hodiny na internetu.

Co děláme?

Hlavně improvizační divadlo. Tedy divadlo, ve kterém není předem daný scénář a vše je tvořeno přímo na místě před zraky diváků tak, aby vznikaly komické, emotivní, originální a hlavně bezprostřední výstupy.

Čtěte také

Věnujeme se také kurzům improvizace, workshopům a teambuildingovým aktivitám, které nabízíme pro všechny zájemce od jednotlivců, přes školy až po firmy.

Dokážeme vás zbavit strachu, stresu a malé sebedůvěry.

Domovskou scénu máme v pardubickém Divadle EXIL. Každý týden tu trénujeme a minimálně jednou za dva měsíce i hrajeme. Improvizační zápasy hrajeme v Divadle 29.

Premiéry nových formátů si necháváme ma Malou scénu Východočeského divadla v Pardubicích. Potkáte nás ale i v dalších městech po celé České republice.

Improvizační skupina Paleťáci
hraje divadelní show plné smíchu a pořádá kurzy improvizace pro veřejnost.

Andrea Moličová, Tomáš Němec a Jan Vlasák, tedy Paleťáci, hosty Lady Klokočníkové v rozhlasové poradně:

Spustit audio

Související