Odběrové centrum COVID-19 FN HK od 1. října 2020 prodlužuje provozní dobu do 18:30 hodin

1. říjen 2020

Odběrové centrum COVID-19 Fakultní nemocnice Hradec Králové od čtvrtka 1. října 2020 prodlouží provozní dobu. Odběry budou pro pacienty indikované k vyšetření lékaři či hygieniky možné každý den od 7:30 do 18:30 hodin. Dosud bylo centrum v provozu každý den od 7:30 do 15:30 hodin.

Čtěte také

Důvodem rozšíření provozní doby je zajištění větší plynulosti provozu centra a příprava na případný větší zájem o provádění odběrů. V posledních dnech se počet provedených odběrů pohybuje mezi 350 až 400 denně.

Pro samoplátce i nadále trvá nutnost zarezervovat se k odběru prostřednictvím rezervačního systému. Rezervaci centrum doporučuje také pacientům indikovaným lékařem. 

Odkaz na rezervační systém Fakultní nemocnice Hradec Králové

Nemocnice důrazně prosí všechny zájemce o odběr o uvedení platného telefonního čísla i e-mailu do rezervačního systému, důležité je také uvedení aktuálního čísla v žádance vyplňované praktickým lékařem, protože na uvedené telefonní číslo se zasílají výsledky rozborů.

Odběrové centrum Fakultní nemocnice Hradec Králové eviduje vzrůstající zájem o testování na covid-19

Odběrové centrum COVID-19 ve FN HK funguje jako drive-in, příjezd je vyznačen Třebešskou ulicí kolem areálu Univerzity obrany. Příchod pro pěší je vyznačen od hlavní vrátnice.

Seznam všech odběrových míst na covid-19 v České republice

Odběrové centrum COVID-19
autor: baj | zdroj: Fakultní nemocnice Hradec Králové
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.