Obrazem: Vizovice žijí festivalem, přijely tisíce lidí, plné jsou kempy a chystá se i svatba

Včerejší příjezd první vlny návštěvníků festivalu Masters of rock do Vizovic nezpůsobil podle policie závažné dopravní problémy. Až do neděle očekávají pořadatelé návštěvu zhruba dvaceti tisíc fanoušků rockové hudby

V areálu vizovické likérky, která je tradičním dějištěm festivalu, jsoutisíce hudebních fanoušků. "První fanoušci začali přijíždět už v neděli," uvedl ředitel pořádající agentury Jiří Daron. Hlavní nápor zažila stanová městečka v okolí areálu v úterý a hlavně ve středu. 

Festival Masters of rock začal
Festival Masters of rock začal
Inga Scharfová, zpěvačka, Van Canto
Festival Masters of rock začal

A k festivalu patří také svatby. Letos to jsou hned dvě. První se uskutečnila předposlední červnovou sobotu, další snoubenci si své „ano“ řeknou přímo v době Masters. Svatba bude na vizovické radnici řeknou v pátek 13. července přesně ve 13 hodin. „I když jsou všechny svatby netradiční a jedinečné, tak mají několik společných znaků – rockovou muziku, ženich, nevěsta i hosté jsou odění do černého, nevěsta má ještě červené doplňky, včetně svatební kytice z rudých růží,“ popsala starostka Vizovic Silvie Dolanská.

Před festivalem se vzali sedmapadesátiletí Iva a Jiří Koneční. Ti se na Masters of Rock seznámili v roce 2010.

Sedmapadesátiletí Iva a Jiří Koneční se na festivalu Masters of Rock seznámili v roce 2010
autoři: Tomáš Fránek , rv

Související