Obal roku pro královéhradeckou firmu

21. září 2010

Nový plastový kanystr královéhradecké společnosti EKO - CONTAINER SERVICE získal ocenění Obal roku v soutěži pořádané obalovou asociací SYBA. Kanystr o objemu 20 litrů má zesílenou konstrukci a homologaci pro nebezpečné látky. Konstrukce formy pro lisování umožňuje vylisování loga firmy, která v kanystru dodává svůj obsah. Společnost uvedla výrobek na trh i přes všeobecný pokles poptávky, zasahující také celý obor obalových výrobků. Ocenění i zájem zákazníků dokazuje, že i v době krize je možné úspěšně investovat do vývoje a výroby. EKO - CONTAINER SERVICE (ECS) je především největším českým distributorem IBC kontejnerů - plastových nádrží s ocelovou kontrukcí o objemu do 1200 litrů.

Podstatnou šoučást služeb společnosti tvoří repase použitých IBC kontejnerů na lince vlastní výroby. Linka je umístěna v bývalém areálu firmy Piana Týniště v blízkosti nádraží v Týništi nad Orlicí. ECS areál letos odkoupila od správce konkurzní podstaty a připravuje rozsáhlou rekonstrukci svých výrobních prostor.
Plastové kanystry a sudy tvoří další část prodejního sortimentu ECS a oceněným kanystrem pokračuje záměr prosadit se na trhu nejen s vlastními službami, ale i s vlastními výrobky.

Spustit audio