O čem sní, co ráda dělá o Vánocích a jaké má aktuální plány zpěvačka Kamila Nývltová?

13. prosinec 2019

Když se řekne muzikál, Česko zpívá a třeba Rtyně v Podkrkonoší, co se vám vybaví? Nám určitě jméno talentované zpěvačky a muzikálové herečky Kamily Nývltové.

Pátečním hostem v rozhlasové kavárně District 5 v Havlíčkově ulici v Hradci Králové byla 3. prosince po 10. hodině dopolední Kamila Nývltová.

Čtěte také

Půvabná a něžná zpěvačka s ojedinělým hlasem o níž se vyjádřila velmi obdivně její kolegyně, několikanásobná zlatá slavice Lucie Bílá, se proslavila účinkováním v pěvecké soutěži X Factor v roce 2008, kde se umístila v TOP 5 a zvítězila v kategorii zpěváků do 25 let.

Kamila působí jako sólistka Hudebního divadla Karlín, Divadla Broadway a Divadla Hybernia.

Zahrála si hlavní role v muzikálech Aida (role núbijské princezny Aidy), Kleopatra (role Kleopatry), Dracula (role Adriany/Sandry, Lorraine), Angelika (role Angeliky) a v pohádkové hudební komedii Sněhurka a sedm závodníků (role Sněhurky).

Dále ztvárnila vedlejší role v muzikálu Quasimodo, Kat Mydlář a Mata Hari. Též účinkovala v multižánrovém představení Lidoskop.

Kamila Nývltová
je mladá česká zpěvačka s nezaměnitelným hlasem. Na svém konte má tři sólová CD ("Kamila Nývltová", "Vánoční dárek" a "Moje lásky") a 6 videoklipů. Je také hrdou patronkou pěvecké soutěže pro začínající zpěváky s mezinárodní účastí Česko zpívá.

Velmi úspěšné se stalo především její vánoční album s názvem "Vánoční dárek" obsahující mimo jiné i duet se zpěvačkou Lucií Bílou, která se stala kmotrou tohoto CD.

S Kamilou Nývltovou jste se mohli potkat v pátek 13. prosince po 10. hodině v pořadu Páteční host při živém vysílání z kavárny District 5 v Havlíčkově ulici v Hradci Králové:

Spustit audio

Související