Nedělní Noční linka: Soužití sov se skřivany a kam patříte vy?

30. září 2018

Patříte mezi sovy nebo skřivany a nebo vám nedělá problém zvládat obojí? Čím vším se podle vás liší ranní ptáčata a „noční flamendři"? Jaké je soužití skřivana se sovou? Jaké máte zkušenosti, komplikovalo vám to někdy i vztah? Museli jste se někdy změnit ze skřivana na sovu a nebo naopak /třeba kvůli zaměstnání, povinnostem?/ Jak jste to snášeli? 

V kolik hodin vstáváte a v kolik hodin chodíte spát? Už toho moc nenaspíte? Vyhovuje vám současný životní rytmus a nebo odpočinek a spánek doháníte jak se dá?

Ukázalo se, že sovy v naší populaci výrazně převládají, ostatně Noční linka je toho důkazem. Sovy jsou schopné pracovat, tvořit i dlouho do noci,ráno ale mají potíže"nastartovat". Nedej bože,aby je někdo "násilně" vzbudil a nebo brzy ráno zazvonil mobil s nějakou nabídkou. Soužití skřivana a sovy ovšem přináší do života i zajímavé historky a zážitky, tolerance je někdy hodně důležitá. Možná o tom i vy víte své a rádi nám o tom popovídáte v dnešní Noční lince.

Na vaše příběhy a zkušenosti se těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Můžete mu k tématu už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo mu zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na telefonní číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio