Nedělní Noční linka: Lidé jsou různí. Na jaké jste v životě narazili vy?

9. září 2018

Měli jste štěstí na dobré lidi a nebo vašim životem prošli spíš ti opační?Je podle vás víc dobrých lidí a nebo těch druhých? Jak vám pomohl dobrý člověk  a jak uškodil ten,do kterého byste to neřekli? 

Dokážete vyjít s každým a nebo si už po zkušenostech společnost lidí vybíráte? Jsou ale situace,kdy si nemůžete vybrat s kým budete, jak potom zvládáte třeba v práci být s lidmi,kteří nejsou vaším šálkem a nebo víte, že vás pomlouvají a škodí vám?

V každém člověku je to dobré, ale i špatné. Nikdo nejsme bez chyby, jsme lidé chybující a omylní. Jde o to, jaké vlastnosti u člověka převažují a jaké vyplouvají více na povrch, jak se člověk projevuje. Jsou lidé, kteří jsou v pohodě, o kterých víte, že jsou nekonfliktní, ale pak jsou i ti, kteří jsou pravým opakem.

Člověk žije ve společenství, setkává se s lidmi, pracuje s nimi, měl by s nimi tedy i vyjít. Jde to vždycky? Jaké máte zkušenosti. Nemáte problém a věříte, že je více dobrých lidí? Jak řešíte konfliktní situace a nebo, když vám někdo ublíží?

Na vaše příběhy a zkušenosti se těší moderátor Noční linky Karel Sladký, kterého setkání s příjemným a chytrým člověkem vždy doslova dostane. Není to běžné. Karlovi můžete k tématu už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo mu zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na telefonní číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio