Muzejní adventní trh 2007 v Hradci Králové

23. září 2010

V Hradci Králové se od pátku 30. listopadu až do neděle 2. prosince uskuteční již 18. ročník Muzejního adventního trhu, tentokrát opět v budově Nového Adalbertina na Velkém náměstí. Naleznete zde pestrou škálu řemeslných výrobků. Na své si jistě přijdou i všichni milovníci vín, jelikož součástí akce je ochutnávka letošního mladého vína. Nebude zde chybět ani prodej medoviny. Posilnit se můžete opékaným prasátkem a chuť na něco sladkého zahnat tureckým medem. Letošní ročník bude ovšem rozšířen i o nové řemeslníky a velmi zajímavé produkty.

Těšit se můžete na unikátní šperky v kombinaci stříbra, mědi a polodrahokamů. Za pozornost také jistě stojí repliky šperků pravěkých. Tradičně zde naleznete výrobce perníčků, keramiky a ručně tkaných textilií, skla a doplňků. K zakoupení zde budou také originální adventní věnce z přírodních materiálů.
Všichni jste srdečně zváni pracovníky Muzea východních Čech, kteří pro Vás tuto akci každoročně připravují. Doufáme, že i letos se nám podaří vytvořit příjemnou předvánoční atmosféru, jako tomu bylo i u předešlých ročníků.

Spustit audio