mujRozhlas Podcast Session se vrací do Olomouce. Přiveze novinky z podcastové scény i známé moderátory

29. září 2021

Máte rádi podcasty a zajímá vás, co se v současnosti na podcastové scéně děje? V tom případě přijďte do Jazz Tibet Clubu na Podcast Session. Nečekejte žádnou škrobenou a suchou diskuzi, ale uvolněné setkání plné tipů na zajímavé podcasty, zákulisních informací a zkušeností předních podcastových tvůrců.

mujRozhlas Podcast Session představí inovativní a výrazné podcastové projekty Českého rozhlasu a nabídne setkání s autorkami a autory nejznámějších rozhlasových podcastů. Na festivalovém programu ho najdete ve středu 20. října od 19 hodin.

Na Podcast Session Českého rozhlasu v září 2019 přišly stovky lidí

V první části si spolu s šéfproducentkou audioportálu mujRozhlas Annou Vošalíkovou představíme projekt Digitální spisovatel, pod kterou se skrývá série povídek napsaných umělou inteligencí. Experimentální projekt nabízí k poslechu pět povídek – sci-fi, milostný příběh, detektivku, horor a historický román. V připravovaném pokračování se umělá inteligence spojí s předními českými autory a budou psát povídky pro podcast společně.

Druhá část bude věnována třem tvůrcům oblíbených rozhlasových podcastů. Hostem bude Lenka Kabrhelová z oceňovaného zpravodajského podcastu Vinohradská 12, Martin Minha z fotbalového podcastu Stadiony a Aleš Stuchlý z filmového magazínu Čelisti. V rámci setkání bude prostor i pro otázky a debatu s publikem. Podcast Session bude provázet také jedna polovička podcastu BuchtyIvana Veselková.

autor: nwe
Spustit audio