Loupežné přepadení sázkové kanceláře - pomoc při pátrání

27. leden 2012

V úterý 26. července 2011 po čtvrté hodině odpoledne došlo v Hradci Králové na Pospíšilově třídě k loupežnému přepadení sázkové kanceláře FORTUNA.

Dva dosud neznámí maskovaní pachatelé vstoupili v 16:15 hodin do provozovny, přistoupili k přepážce a se zbraní v ruce přinutili obsluhu k vydání hotovosti. Poté z kanceláře utekli směrem vpravo. Zde stopa končí. Pokračuje mluvčí krajské policie Ivana Ježková.

Jeden z pachatelů byl podle popisu obsluhy vyšší postavy, oblečený v tmavém oděvu, na hlavě měl černou kšiltovku, jeho ústa byla zakrytá tmavým šátkem a na očích měl tmavé brýle.

Druhý pachatel byl menší postavy a oblečený byl rovněž do tmavého oděvu. Oba měli na rukou rukavice. Oba hovořili plynule česky. Muži mohli být kolemjdoucími svědky viděni v inkriminovanou dobu v oblasti ulic Pospíšilova tř., ul. Na Střezině, ulice Pouchovská, případně ulice Okružní.

Osoby, které jsou zachyceny na videozáznamu, nemusí být pachatelé přepadení, může se jednat i o svědky, kteří se pohybovali v místě události v době, kdy došlo k loupežnému přepadení.

Kriminalisté žádají všechny svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k osobám na videozáznamu, případně byli svědky loupežného přepadení a viděli pachatele, ať zavolají na bezplatnou linku 158.

autor: Romana Černá
Spustit audio