Královéradecký koncert Napalm Death zazní v hangáru

22. září 2010

V Hradci Králové zazní v pátek 16. ledna od 19:00 koncert britské skupiny Napalm Death, kterým zahájí česko-slovenské turné. Místem konání akce byl zvolen netradiční prostor, kterým je letecký hangár v areálu hradeckého letiště. Poněvadž se jedná o netradiční místo, pořadatelé chtějí návštěvníkům usnadnit orientaci následujícími informacemi: Vstupní branou do areálu bude vjezd z ulice Jana Černého, odtud je to do klubu cca 250m, vedle Hangáru je dostatek parkovacích míst. Pokud zvolíte cestu autobusem, využijte linky č. 15 a 25, která vás dovezou na zastávku "Letiště", odtud je to do Hangáru cca 600m. Cesta k Hangáru bude označena šipkami. "Winter Assault Tour 2009", které bude tentokrát čítat 10 koncertních štací, mezi nimiž figurují i zastávky v Polsku a Ukrajině.

Celého turné se jako support zúčastní švédští grindeři SPLITTER a domácí zástupci v podobě brněnských PIGSTY. Každý koncert vždy obohatí jedna regionální formace.
Na konci ledna přichází do prodeje nové album kapely NAPALM DEATH, pojmenované "Time Waits For No Slave". Ještě před svým oficiálním vydáním zbuzuje tato deska mimořádné ohlasy a všeobecně je hodnocena jako jeden z nejsilnějších materiálů, který NAPALM DEATH v posledních letech vyprodukovali.

Spustit audio