Kouzelník je nejpoctivější řemeslo na světě. Na rovinu říká, že bude podvádět

31. březen 2017

V pátek 31. března 2017 jsme přivítali po 10 hodině v živém vysílání z Radioklubu v Havlíčkově ulici iluzionistu Pavla Kožíška. A motto pořadu proto zní: Možná přijde i kouzelník!

Kouzelník je nejpoctivější řemeslo na světě. Začíná kouzelnické vystoupení a na jeviště přichází kouzelník. Na rovinu divákům říká, že jim bude předvádět kouzelnické triky a že je bude tím pádem podvádět.

Kéž by tato upřímnost fungovala i u jiných profesí...

Prezident Českého magického svazu Pavel Kožíšek pochází z Hořic v Podkrkonoší.

Je také ředitelem mezinárodního festivalu v moderní magii a majitelem Divadla kouzel.

Pavel Kožíšek - Mistr světa ze Světového poháru bavičů. Populární český kouzelník s bohatými zahraničními zkušenostmi.


Překvapí a především pobaví diváky od menších vystoupení, představení pro děti až po velkolepou a strhující „copperfieldovskou“ show.

Vstupte společně s ním do světa iluzí a nebudete litovat...

Pokud máte rádi kouzla a tajemství s nimi spojená, tak si poslechněte záznam rozhovoru s Pavlem Kožíškem, který jsme pořídili v pátek 31. března 2017 po 10 hodině v Radioklubu v Havlíčkově ulici v Hradci Králové.

Příjemný poslech!


Zvětšit mapu
autor: KLO
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.