Kdo vyhrál sekačku v naší velké letní soutěži? Paní Zdena z Jaroměře! A radost to byla veliká

14. srpen 2018

S Českým rozhlasem Hradec Králové můžete po celé léto soutěžit! V těchto dnech za vámi jezdíme tam, kde nás posloucháte. A minulý měsíc jsme hráli o relaxační pobyty, rodinné vstupenky do zoologické zahrady a také o pomocníka na zahradu! 

Posloucháte Český rozhlas Hradec Králové? Přijedeme za vámi s plným batohem dárků!

Zůstaňte naladěni! Přijedeme za vám s plným batohem dárků!

Poslouchejte Český rozhlas Hradec Králové, rádio vašeho kraje! Pokud máte naladěny naše vysílací frekvence a posloucháte náš program, pak to můžete být právě vy, za kým přijedeme a koho odměníme.

Sekačku jeli předat vítězce - paní Zdeně - Lada Klokočníková a ředitel Českého rozhlasu Hradec Králové a Pardubice Jiří Kánský. A setkání to bylo velmi milé.

Paní Zdena, která poslouchá Český rozhlas Hradec Králové prakticky celý den, dostala navíc něco i z našeho rozhlasového batohu.

A to se může klidně podařit i vám! Stačí, když nám napíšete adresu, kde nás pravidelně posloucháte. A my za některými z vás přijedme a když budete mít opravdu v tu chvíli naladěný Český rozhlas Hradec Králové, přivezeme batoh plný dárků a odměníme vás!

autor: Český rozhlas Hradec Králové
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.