Každá situace, a to i ta nepříjemná, dovede člověka obohatit, tvrdí herec Petr Vacek

22. říjen 2018

Jednohubky Tomáše Magnuska hostily tentokrát u mikrofonu herce Petra Vacka, který kolem sebe šíří pozitivní energii. Moc ho baví příroda a snaží se ji chránit.

Je spíš optimista, realista, nebo pesimista? On sám by o sobě řekl, že se považuje za optimistu, protože každá situace, a to i ta nepříjemná, dovede člověka obohatit.

Často chodívá do nemocnic, aby pomáhal nemocným dětem, a to je pouze zlomek prospěšných aktivit, které Petra Vacka předcházejí. Je především hercem, aktivním ekologem a málokdo z nás tuší, že také překládá anglické texty.

Natáčení pořadu Laboratoř na 24. ledna 2015 - herec Petr Vacek

Petr Vacek je prostě člověk mnoha profesí a také čtyřnásobný otec. Prioritou pro něj ale zůstává pomáhat svěřencům z dětských domovů v jejich začlenění do společnosti. Také se o Petru Vackovi ví, že není ekologický „fanatik“, přestože zasedá v čele představenstva organizace Greenpeace.

Určitě ho znáte ze seriálů, z divadla nebo z televizních pořadů pro děti. Jeho písničky - například Tygr nebo Aladin - můžete slyšet ve vysílání Rádia Junior.

V současnosti můžeme Petra Vacka vidět v nekonečném televizním seriálu Ulice, v němž účinkuje již šestým rokem. A také pravidelně vystupuje na scéně Divadla Ypsilon.

Herec Petr Vacek je zkrátka všestranný ekolog a člověk, který kolem sebe šíří pozitivní energii. Moc ho baví příroda a snaží se ji chránit.

autoři: Milan Baják , Tomáš Magnusek
Spustit audio