Karbanátky bez masa? Další vítězný recept Pochoutek je z Českolipska

8. březen 2018

Porota Pochoutkového roku ve složení Naďa Konvalinková, Pavel Pospíšil a Jaroslav Sapík vybírala další soutěžní recept. Štěstí se tentokrát usmálo na paní Vlastu Nápravníkovou z Velenic u České Lípy. 

Recept na kapustové karbanátky bez masa se vydal zaznamenat tým Pochoutkového roku v čele s Patrikem Rozehnalem. Přivítáni byli ve starobylé kuchyni s klenbovými stropy.

Vítězný recept na kapustové karbanátky se dozvíte v nedělních Pochoutkách.

Na bezmasé karbanátky paní Nápravníkové není potřeba ani moc surovin:

1 kapusta
6 vajec
trochu hrubé mouky
sůl, pepř

Podrobně vám recept na kapustové karbanátky řekneme už tuto neděli v našem vysílání. Nalaďte si nás po desáté hodině v pořadu Pochoutky s Patrikem Rozehnalem.

Vítězný recept na kapustové karbanátky se dozvíte v nedělních Pochoutkách.

Do soutěže Pochoutkový rok se můžete přihlásit i vy. Stačí poslat svůj tradiční rodinný recept a zahrát si tak o poukázky na nákup kuchyňského vybavení v celkové hodnotě 100.000,- korun. Hraje se celý tento rok a recepty odvysíláme vždy v neděli po 10. hodině. Tak do toho!

Vítězný recept na kapustové karbanátky se dozvíte v nedělních Pochoutkách.

Recepty můžete posílat buď poštou na adresu: Český rozhlas, Vinohradská 12, Praha 2 (na obálku připište heslo Pochoutkový rok). Recept můžete zaslat i prostřednictvím webového formuláře na adrese www.pochoutkovyrok.cz

autoři: Patrik Rozehnal , mib
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.