Jít za svým snem, mít vizi a štěstí. To je motto Bronislavy Paučkové

Své krédo naplňuje olomoucká galeristka, ale také podnikatelka, manažerka a podporovatelka řady charitativních projektů, beze zbytku. Zatím poslední splněný sen se nazývá ART Rubikon a Bronislava Paučková je předsedkyní a zakladatelkou této neziskové organizace.

Říkáte si, že se tato žena asi narodila na šťastné planetě? Ač to tak vypadá, zároveň u ní platí, že úspěch je vykoupen tvrdou dřinou a to už od dětství. A v dospělosti to platí dvojnásob.

Od roku 1997 působí v dnes již rodinném podniku FARMAK a Farmak-Gastro,  jako PR manažerka má v kompetenci vztahy s veřejností, smlouvy o reklamě a darovací smlouvy, organizuje firemní akce. Deset let provozovala butik Móda PAUBRO a LITEX , v roce 2001 otevřela svoji první galerii RUBIKON a následně Bohému. A na sklonku roku 2019 otevřela v Olomouci kulturně vzdělávací centrum ART RUBIKON s výstavní plochou ART Galerie, které vzniklo z bývalé výměníkové stanice a dnes má za úkol propojovat všechny generace, spojovat lidi a dávat jim možnost vnímat krásu a cítit se dobře.

Někdy si člověk říká, že úspěch v byznyse a lidskost snad ani nejdou příliš dohromady. Bronislava Paučková je příkladem toho, že to lze. A že šťastní lidé a dobré a pevné vztahy jsou pro ni v životě a v naplňování jejího životního kréda tím nejdůležitějším. Poslechněte si více v rozhovoru s Bronislavou Paučkovou.

autor: zos
Spustit audio