Jeden z nejtalentovanějších barmanů světa, Hradečák Tomáš Melzer: Jsem takový apatykář a bylinkář
Tomáš Melzer vyhrál nejednu barmanskou soutěž, procestoval kus světa a učil se od těch nejlepších. Barmanství pro něho znamená celý život, kde se prolíná pracovní část i soukromá. Nejvíc ho uspokojuje kreativní část, kdy hledá v přírodě byliny, květy a různé ingredience, které se k přípravě nápojů hodí.
S úsměvem o sobě Tomáš Melzer říká: “Jsem vlastně takový apatykář a bylinkář.“
Díky alkoholu podle něho můžeme vytvořit chutě, které by jinak vytvořit nešly. Pít se má ale pro požitek z nápoje. Ne proto, abychom se opili.
Související
-
Profesionální barman Tomáš Trejbal a jeho silvestrovské koktejly, které zvládne úplně každý!
Profesionální barman Tomáš Trejbal pro vás namíchal úžasné silvestrovské koktejly! Teď už je jen na vás, abyste je vyzkoušeli.
-
Rozdíl mezi karafou a agrafou by měl znát i amatérský barman, směje se profesionál Tomáš Trejbal
Pustíme se spolu do příprav oslavy Silvestra. Ovšem vše, co uslyšíte, můžete použít i pro jiné svátky v roce nebo dny, které si budete chtít zpříjemnit míchaným nápojem.
-
Alkohlické a nealkoholické silvestrovské koktejly od barmana Tomáše Trejbala. Škoda nevyzkoušet
Profesionální barman Tomáš Trejbal pro vás namíchal úžasné silvestrovské koktejly! Teď už je jen na vás, abyste je vyzkoušeli. Nebudete litovat!
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor


Ze světa lesních samot
Román klasika české literatury zobrazuje dramatické změny poměrů na česko-bavorském pomezí v posledním čtvrtletí 19. století, kdy ustálený životní řád "světa lesních samot" narušila živelná katastrofa.