Jaroslav Michal si pro výhru v soutěži přijel s celou rodinou. A setkal se s rodinou rozhlasovou

4. srpen 2022

Rádi soutěžíte? Pak asi víte, že jste v červenci měli možnost vyhrát nádherný velký zahradní gril. Všimli jste si, že je reč o minulém čase - je to tak. Soutěž skončila - a gril už byl předán vítězi - a to v přímém přenosu. 

Čtěte také

Ředitel Českého rozhlasu Hradec Králové a Českého rozhlasu Pardubice Jiří Kánský udělal radost vítězi, který měl dokonce tu možnost převzít si cenu v našem studiu, kde už čekala s gratulací moderátorka Pavla Kindernayová.

Od pondělí 8. srpna 2022 budete mít možnost v naší další velké letní soutěži vyhrát elektrokolo. A tak je možné, že právě s vámi si budeme v pondělí 29. srpna povídat přímo u nás ve studiu. Chce to jen dávat pozor, čekat na signál a rychle volat do studia.

Tak ať se vám to povede, držíme palce!

autoři: Zdena Kabourková , baj
Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.