Jak zhubnout a dostat se do kondice! Zásady správného pohybu, bez bolesti a trvalých následků

18. duben 2019

Trenérka Lenka Lola Rumianová v naší radioporadně na téma: Jak zhubnout a zároveň se dostat do kondice! Zásady správného pohybu, bez bolesti a trvalých následků.

Pilates jako životní styl a terapie krční páteře vám představí Mgr. Soňa Šplíchalová

Cvičení, pilates, fitness

Radioporadna: Profesionální instruktor pohybové metody PILATES Mgr. Soňa Šplíchalová - pilates jako životní styl a terapie krční páteře. Zajímavá osobnost je hostem radioporadny Českého rozhlasu Hradec Králové každý všední den po 11. hodině.

Radost z pohybu je můj osobní úspěch! Když nad tím tak uvažuji, tak je pro mě další největší úspěch, když pod mým vedením uspějete i vy a máte radost, směje se Lenka Lola Rumianová.

Pilatesova metoda není jednorázový zážitek, vydejte se na cestu ke zdravějšímu tělu a duchu. Joseph Pilates vytvořil ve 20. letech minulého století sestavu 34 cviků. Při rozvoji techniky vycházel z toho, co je pro jeho tělo nejlepší. Jednotlivé techniky pak upravoval přímo na tělo lidí, se kterými se setkával.

Lenka Lola Rumianová ve studiu Českého rozhlasu Hradec Králové

Pomalé, plynulé a půvabné kontrolované pohyby působí blahodárně na organismus. Naučíte se dýchat a šetrným způsobem si uvědomovat své tělo a postupně překonáte své fyzické i psychické limity a přesnými pohyby bezpečně zacvičíte těžší posilovací a protahovací cviky.

Chcete vypadat lépe, cítit se lépe a zlepšit svou sílu a pohyblivost? Pak zkuste Pilates. Cvičení, které změní tělo i ducha. Cvičení, jehož cílem je propojení a vědomá souhra těla a mysli. Rozvíjí koordinaci, sílu, rovnováhu, flexibilitu a dýchání.

Celou radioporadnu s Lenkou Lolou Rumianovou si můžete poslechnout v našem audio-archivu:

autoři: Jana Kudyvejsová , baj
Spustit audio

Související