Grilovací sezóna je v plném proudu. Připomeňte si pravidla při zpracování masných výrobků
MVDr. Fratišek Štefunka, CSc., hostem naší radioporadny. Téma: grilovací sezóna. Vhodná masa a správná tepelná úprava. Pravidla při zpracování masných výrobků.
Související
-
Jaké maso vybrat na gril? A je to vůbec zdravé? Napoví Libový...
Je lepší hovězí z býka, nebo z krávy? Jak připravit maso na grilování? A co na to doktorka Kateřina Cajthamlová? Mnohem víc jste se mohli dozvědět, pokud jste si v ...
-
Radioporadna: Vladimír Pošík - tipy a rady jak si správně...
Radioporadna - Vladimír Pošík - Podle čeho si správně vybrat zahradní gril? - KB sport Hradec Králové - Zajímavá osobnost je Hostem Radioporadny Českého rozhlasu Hr...
-
Jak vybrat maso? Zvolit libové nebo prorostlé? Grilování vás...
Radioporadna - Jak vybrat maso na gril? Je lepší maso z býka nebo z krávy? Zvolit libové nebo prorostlé? Jak poznám vyzrálé maso? - Jan Šlesingr, jednatel firmy MAS...
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.