Fotbalisté Viktorie Plzeň vstoupí do nové sezony v nových dresech. Budou elegantní a funkční

Viktoria Plzně představila novou podobu dresu, ve kterém budou obhájci ligového titulu nastupovat k domácím zápasům ve Fortuna lize i Lize mistrů.

Zbrusu nový viktoriánský dres lze představit třemi slovy: elegance – tradice – funkčnost. „My jsme se po dlouhé době rozhodli pro motiv dresu ve tvaru polo trička. To znamená, že se nám na dres dostává límeček a knoflíčky. Důvod je jasný. Budeme hrát i v Lize mistrů, která je velmi elegantní a noblesní soutěží, a tak i dresy by měly být elegantní a noblesní, a proto jsme se rozhodli pro polo trička. Hlavní dres zůstane v červeno-modrých barvách,“ řekl mluvčí Viktorie Václav Hanzlík.

Na návrzích nových dresů se podíleli i sami hráči a zástupci Viktorie. Hlavní dres má modrý límeček, a červeno modré horizontální pruhy s pravidelným přechodem obou barev.  Vyrobeny byly z funkčních materiálů na bázi polyesteru a technologie dryCell, která odvádí pot od těla a hráčům zajišťuje komfort za každé situace.

Viktoria Plzeň po domácích dresech představila i zbývající dvě varianty

Proměnou prochází také druhá a třetí sada a v nových dresech vstoupí do sezony i trojice gólmanů. „Podobu těchto dresů představíme v následujících dnech. Už teď ale mohu fanouškům prozradit, že hlavně třetí sada bude opět velmi netradiční,“ doplnil Václav Hanzlík.

Do nejvyšší české soutěže vstoupí úřadující mistr v pátek na trávníku pražské Dukly, první domácí duel pak sehrají Viktoriáni 30. července proti Liberci.

autor: jik
Spustit audio