Finalista talentové soutěže nebo frontman kapely Loudky, nejen oni byli hosty našeho vysílání

V tomto týdnu jsme vám představili nové zpěvácké duo, plány Mariánských Lázní, činnost Krajské hospodářské komory a ve čtvrtek jsme zamířili do karlovarského divadla.

Pondělí 4. února

Pozvání do studia přijalo nové zpěvácké duo - finalista talentové soutěže Milan Sulej a tenorista Rosťa Chroust.

Úterý 5. února

Co se podařilo ve městě Mariánské Lázně v minulém roce? Jaké plány a novinky má pro své občany připraveny do roku 2019? Naším hostem byl jejich starosta Martin Kalina.

Středa 6. února

Ve středečním vysílání jsme jako hlavního hosta měli přivítat designéra a aktivistu Jiřího Haneka. Z důvodu jeho nemoci jsme museli do vysílání zařadit reprízu rozhovoru bývalým fotbalistou a trenérem Josefem Němcem.  

Jak vypadá činnost Krajské hospodářské komory Karlovarského kraje? Co by nejvíce prospělo hospodářskému rozvoji Karlovarského kraje podle jejího ředitele Stanislava Kříže? To jste se dozvěděli v odpoledním vysílání.

Čtvrtek 7. února

Hostem čtvrtečního vysílání byl člen činohry karlovarského divadla, frontman kapely Loudky a organizátor festivalu Rock In Roll Jiří Švec.

CO VÁS ČEKÁ PŘÍŠTÍ TÝDEN?

  • V pondělí 11.2. bude o činnosti Karlovarského symfonického orchestru hovořit ředitel Petr Polívka a šéfdirigent Jan Kučera.
  • Na úterý 12.2. pozvání do studia přijal starosta města Aš Dalibor Blažek.
  • Jaké je to stát se z technika zámeckým pánem? Je pořízení zámku skutečně tím nejnáročnějším, nebo je to vlastně to nejjednoduší a horké chvilky teprve přijdou? O tom nám poví ve středu 13.2. v poledne Vladimír Lažanský, majitel zámku a zámeckého pivovaru Chyše.
    Pozvánku na konferenci Péče o památky a krajinu v Karlovarské kraji nám odpoledne přinese Jaroslav Vyčichlo, předseda Spolku pro dokumentaci a obnovu památek Karlovarska.
  • Ve čtvrtek 14.2. se představí sportovní klub LK Slovan Karlovy Vary. O jeho aktivitách současných i minulých přijde pohovořit předseda klubu Miloslav Pavelka a hospodářka Kateřina Ondrová. Mimo jiné nás pozvou i na Karlův běh, který se letos bude konat 16. - 17.2.2019.
autoři: Petr Čimpera , Radim Jehlík , nkr | zdroj: Český rozhlas Karlovy Vary
Spustit audio