Eva Kadlčáková: Ivanova inovace

Ivan, interbrigadista internacionální intervence, inspirován 50. výročím obsazení Československa.

Ivan, interbrigadista internacionální intervence, iskál interhotel. I informoval se u internistky Inky: „Intěrgótel ímeni Iljiča?“ „Idi inam, Ivane!“ interpelovala Inka. „Inam?“ inicioval iterview Ivan, „intěrnacionálnej intěrvéncii iděálno. I nam, i vam. I v intěrgóteli igrístoje!“ Inku iritoval: „Idiote!“ „Idítě,“ implementoval Ivan irelevantně idiota i informoval Inku o inkorektnosti. I vzdychla Inka: „Inu, idítě!“ I Ivan išjól.

„Iščó iščů...“ infiltroval se Ivan. „Iščo iščeš co???“ Iritovaná Inka intrabitovala internu. „Inostráncov. Informácie,“ instruoval Ivan Inku. „Informácie o inostráncích iščeš? I vot ihned inostáněc: imobilní Ital, i on iščet, iznáješ što? Inervaci implantátu!“ Inka i Ivan išli internou. „Íli iščeš inovo inostránce? Ira? Ir inhaloval ískry iz baka,“ ilustruje Inka, „intubujeme ho. I pitánije importujeme intravenózně! Íli íščeš Indiána? I znáješ, što íščet Indián? In ipsis, Ivane, inčučůnskou intimitu. Išjól, internacionální intervence tóže išlá – i inčučůna impotentní, inkontinentní, inčučůňata leda in vitro. Iznáješ, interbrigadisto intolerantní? Iščó iskáješ igrístoje??!!“

„Izviní,“ imponoval Ivan Ince iracionálně, infikovaný internou izměníl sa. „I vy izvinítě.“ I išjól iskáť interní integritu.

Inu, i Ivana lze inovovat...)

Spustit audio