Dokud neochutnáte, tak neuvěříte, co nám za pochoutku připravili v Hotelu Omnia v Janských Lázních
I tuto sobotu se s vařečkou i mikrofonem vydá Český rozhlas na cesty. A tentokrát navštívíme město, kde v roce 1006 - zbrojnoš rytíře Albrechta z Trautenberku - Jan z Chockova objevil teplý pramen. A po něm byl i pojmenován - jako pramen Janův. Kam se tedy vydáme?
Do Janských Lázní - a tentokrát navštívíme Hotel Omnia. Kde jsme objevili dezert, který snad nikde jinde nemají - grilované fíky.
Šéfkuchař Arnošt Stránský nám připraví lososa - jednoho si dáme tepelně upraveného s červenou čočkou, druhého budeme pouze marinovat.
Poradíme vám jak si udělat ty nejlepší noky. A uslyšíte radu, kterou málokdo zná. Pokud se vám bude zdát naše nabídka příliš letní - tak vám naservírujeme jehněčí kolínko na červeném víně a kořenové zelenině.
Nabídka je opět bohatá - tak nezapomeňte vyrážíme krátce po 11. hodině.
A i dnes bude za nás pod pokličky nahlížet Zdena Kabourková.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.