Docela jiný svatební veletrh. Svatbárium rozzáří PETROF Gallery v Hradci Králové

22. leden 2020

Hostem moderátorky Romany Pacákové ve studiu Českého rozhlasu Hradec Králové byla svatební fotografka Kateřina Sedláčková, jedna z pořadatelek nového svatebního veletrhu Svatbárium, který v sobotu 25. ledna rozzáří PETROF Gallery v Hradci Králové. 

Kateřina Sedláčkové si se svými kolegyněmi Terezou Novotnou a Markétou Benešovou řekly, že uspořádají docela jiný svatební veletrh, než je obvyklé. Bude plný nápadů, inspirace, originality a hlavně praktických rad, které ani na Googlu nenajdete. Veletrh plný přednášek, workshopů a osobních setkání.

Čtěte také

Svatební veletrh Svatbárium v PETROF Gallery návštěvníkům také nabídne prostor popovídat si, naučit se něco nového a na přednáškách vyslechnout opravdové zkušenosti, dobré i špatné, které jsou při organizaci svatby k nezaplacení.

Důležitý je také pečlivý a přísný výběr vystavovatelů na základě referencí, tvorby, přístupu a osobní zkušenosti, protože Svatbárium také očekává “náročnější” návštěvníky.

Přijďte se inspirovat na tak trochu jiný svatební veletrh Svatbárium do PETROF Gallery v sobotu 25. ledna.

PETROF Gallery
V roce 2017 bylo přímo v areálu továrny PETROF v Hradci králové, na ploše 1600 m2, otevřeno obchodní a kulturní centrum PETROF Gallery. Nové místo pro setkávání vzniklo rekonstrukcí staré výrobní haly.

autoři: Romana Joudalová , baj
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.