Děkuji rozhlasu za možnost setkávat se s výjimečnými lidmi. Křest knihy Zálety Aleny Zárybnické

2. listopad 2018

Pátečním hostem Lady Klokočníkové byla moderátorka a televizní rosnička Alena Zárybnická. A součástí dopoledne byl také slavnostní křest její knížky s názvem Zálety Aleny Zárybnické - Blízká setkání rozhlasového druhu.

Už skoro čtyři roky můžete v našem vysílání týden co týden poslouchat Zálety Aleny Zárybnické. Každou neděli si zve zajímavé hosty spojené s východními Čechami, aby společně nabídli zajímavé povídání.

Vydavatelství Radioservis teď představuje i knižní novinku Zálety Aleny Zárybnické – Blízká setkání rozhlasového druhu.

Víte, koho Václav Havel přivítal na Hradě v bačkorách a s půllitrem kakaa? A tušili jste, že kdo v osmnácti letech odolal vábení NHL a dál jezdil po Pardubicích ve škodovce? I to se v nové knížce dozvíte.

Kniha k dostání i  v našem e-shopu

Zálety - obálka

Alena Zárybnická je nejen výraznou tváří České televize, ale od roku 2015 též oblíbenou moderátorkou a dramaturgyní pořadu Zálety vysílaného na vlnách Českého rozhlasu  Hradec Králové a Pardubice.

Ačkoli Alena Zárybnická vášnivě sportuje, před mikrofon zve hosty bez ohledu na profesní zaměření. Posluchači mohou spolu s ní prožívat příběhy populárních a všeobecně známých osobností, ale i těch, kdo nestojí v centru zájmu médií, a přesto je jejich život výjimečný a inspirující.

Lidským přístupem, bezprostředností a uměním naslouchat navozuje atmosféru „blízkých setkání rozhlasového druhu“, kterou přinášíme čtenářům v tištěné podobě.  Pro stejnojmennou publikaci jsme vybrali patnáct z nich.

Jsou to: letecký akrobat Martin Šonka, novinář Jan Petránek, architekt Miroslav Řepa, novinář a pedagog Václav Moravec, modelka a Miss World Taťáňa Kuchařová, snowboardistka a lyžařka Ester Ledecká, kardiochirurg Jan Pirk, astronom a fotograf Petr Horálek, historička Milena Lenderová, novinářka a fotografka Lenka Klicperová, hokejista Dominik Hašek, pěvkyně Dagmar Pecková, biatlonista Michal Krčmář, herečka Simona Stašová a herec a spisovatel Miloň Čepelka.

Kniha vychází ve spolupráci s Českým rozhlasem Hradec Králové a Pardubice.

Slavnostní křest knížky Zálety Aleny Zárybnické - Blízká setkání rozhlasového druhu
autoři: Lada Klokočníková , baj | zdroj: Radioservis
Spustit audio

Související