Chcete se seznámit s Mužem roku 2015 Jakubem Krausem?

30. říjen 2015

Pak jste mohli přijít v pátek 30. října 2015 v 10:00 hodin do Radiokavárny Českého rozhlasu Hradec Králové v Havlíčkově ulici. S moderátorkou Lucií Peterkovou si Muž roku 2015 Jakub Kraus a organizátor této akce David Novotný připomněli letošní ročník a představili zahraniční cesty, na kterých nás bude Muž roku v letošním a příští roce reprezentovat.

Jakub Kraus se narodil v červenci 1989 v Liberci, kde vystudoval gymnázium a dlouhá léta hrál fotbal za juniorské týmy FC Slovan Liberec.

V Praze žije od svých vysokoškolských studií (Vysoká škola ekonomická v Praze), v současnosti s přítelkyní řídí vlastní firmu na krabičkovou dietu a působí také jako osobní trenér fitness, v poslední době se začal více věnovat také moderátorské činnosti.

Do soutěže Muž roku jej přihlásili kamarádky, v listopadu poletí na mezinárodní soutěž Mr. International na Filipíny, kde se o prestižní titul bude ucházet s dalšími čtyřiceti muži z celého světa.

Boxerky nebo slipy? Blondýnky nebo brunetky? Malý kvíz pro Muže roku 2015 Jakuba Krause! A dozvíte se úplně vše!

Posted by Český rozhlas Hradec Králové on 30. říjen 2015


Jakub je velmi aktivní na sociálních sítích, nejvíce využívá Instagram a Facebook a před spuštěním je také nový lifestylový blog.

David Novotný od svých patnácti let pořádá charitativní akce, mezi ty nejznámější patří Muž roku.

Muž roku Jakub Kraus

Tento pozorudný počit v letošním roce oslavil již 16 let od vzniku.

Mezi další akce Davida Novotného počítejme Nej sestřičku, Den dobrých skutků, Večer pro dobrou věc či adventní koncerty, které se uskuteční i letos a to v prosinci v Královéhradeckém kraji.

David Novotný již věnoval na charitu přes 7 miliónů korun a to právě díky temto dobročinným akcím.


Zvětšit mapu
autor: jou
Spustit audio