Bytová Show v Hradci Králové. To je jedna z nejkvalitnějších výstav svého druhu u nás

8. listopad 2019 11:56

První listopadový týden v Hradci Králové patří každoročně výstavě, která má tradici a zvuk. Především díky vystavovatelům a všem spolupracujícím partnerům má přívlastek jedné z nejkvalitnějších prezentací svého druhu v České republice a i letos našla zázemí v královehradeckém Aldisu. 

S mikrofonem se tam vydala i redaktorka Blanka Malá a ředitelky výstavy, Karmen Kebortové, se ptala co akce tentokrát nabízí návštěvníkům.
„Návštěvníkům jsme se pokusili připravit přehlídku zařízení interiérů a hlavně také poradny bytových architektů. V okamžiku, kdy si zákazníci zařizují byt, kupují si nový nebo byt přestavují a chtějí v něm něco předělat, tak zde najdou odborné rady a inspiraci, jakým směrem se vydat."

Necháte se inspirovat nábytkem?

Bezplatná poradna architektů je určitě mezi návštěvníky hodně žádaná. Musí se na konzultace člověk dopředu objednat?
„Do poradny bytových architektů se zájemci objednávat nemusí. Pracují na sto procent. Stačí, když návštěvník přijde za námi, tedy za pořadateli, na označením místě a zkusíme se domluvit na určitý čas. Nebo nám můžete i napsat e-mailem a my vám na určitý čas rezervujeme místo."

Čím se 24. ročník Bytové show liší od předcházejících let?

„Každý ročník je krásný. A na každém jsou vždy nějaké novinky a nápady, kam se interiér posunuje. Já bych řekla, že letos je tady hodně inspirace týkající se sedacího nábytku a ložnic, jistě se najde spousta zajímavých věcí," vysvětluje Karmen Kebortová.

Čtěte také

Zastavujeme návštěvnice, které si se zájmem prohlíží bytové doplňky.
„Ano, protože se blíží Vánoce. Tak koukáme, co bychom si tak mohli v bytě doplnit nebo vyměnit. A dát si do interiéru něco nového. Našli jsme spoustu inspirací. Líbí se nám například betlémky, tak vybíráme, který si vezmeme."

Další návštěvníci hledají inspiraci v oddělení sedacích souprav.
„Teprve jsme se začali rozkoukávat. Chceme rekonstruovat byt. Určitě si projdeme celou výstavu. Zajímá nás vše kolem nábytku a bydlení."

Výstava Bytová show bude v královéhradeckém Kongresovém centru Aldis otevřena do neděle 10. listopadu 2019 do 16:00 hodin. Všechny předchozí dny je otevírací doba od 10:00 do 18:00 hodin. Všechny srdečně zveme!

autoři: Blanka Malá , baj
Spustit audio

Související