Bramborové těsto a rozmanité pochutiny, které z něj můžete připravit

12. říjen 2021

Tipy, jak zadělat tradiční bramborové těsto, připravit bramborové knedlíky a pokrmy, nabízí ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • Bramborové gnocchi

    Malé noky se připravují z bramborového těsta uhněteného z vařených brambor, hladké mouky, soli. O svůj osvědčený recept se podělil autor Kuchařského čarování Petr Stupka.

  • Bezlepkový bramborový koláč se sýrem a cibulové dresinky

    Cibule je asi nejpoužívanější zeleninou. Už před pěti tisíci lety ji pro léčebné a kuchyňské účely pěstovali Indové a Číňané. Pomáhá proti nachlazení, chřipce a kašl.

  • Bramborka s mákem

    Na dosud neznámé a přitom vynikající jídlo narazil před nedávnem kuchař Petr Stupka. Bramborka jej natolik zaujala, že si od maminky svého kamaráda vyžádal recept.