Bramborové těsto a rozmanité pochutiny, které z něj můžete připravit
Tipy, jak zadělat tradiční bramborové těsto, připravit bramborové knedlíky a pokrmy, nabízí ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.
Související
-
Bramborové gnocchi
Malé noky se připravují z bramborového těsta uhněteného z vařených brambor, hladké mouky, soli. O svůj osvědčený recept se podělil autor Kuchařského čarování Petr Stupka.
-
Bezlepkový bramborový koláč se sýrem a cibulové dresinky
Cibule je asi nejpoužívanější zeleninou. Už před pěti tisíci lety ji pro léčebné a kuchyňské účely pěstovali Indové a Číňané. Pomáhá proti nachlazení, chřipce a kašl.
-
Bramborka s mákem
Na dosud neznámé a přitom vynikající jídlo narazil před nedávnem kuchař Petr Stupka. Bramborka jej natolik zaujala, že si od maminky svého kamaráda vyžádal recept.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.