Božohodové Pochoutky s Kamilou Magálovou, Marošem Kramárem a Pavlem Pospíšilem

25. prosinec 2012

V bratislavské restauraci Liviano vaří první český michelinský kuchař Pavel Pospíšil. Jeho pozvání na Boží hod přijali slovenští herci a velcí kamarádi Kamila Magálová a Maroš Kramár. Nechyběla ani Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal.

Jaké si připravil sváteční vánoční menu:

- tartar z tuňáka a losasa s avokádovým guacamole a rýžovými nudlemi
- foia gras na hruškovém čatní se sezamovým chipsem

Během přípravy i konzumování jste se dozvěděli, co si dává pod stromeček Maroš a co Kamila, jaká jídla jedí na Slovensku na Vánoce, co peče Kamila za cukroví nebo s čím pomáhá na Štědrý den Maroš. Kamila prozradila, jak zachránila jedno koňské plemeno nebo jak ji si ji zamiloval jeden kozel.

Michelinský kuchař Pavel Pospíšil, který vaří i doma v Německu u Baden-Badenu, vám prozradil, jak vypadají Vánoce u něj doma, jak jako malý hledal dárky, proč na Vánoce nevaří nebo proč už se většinou na Štědrý den nedostane ani na kapra.

Historicky první Pochoutky vysílané ze Slovenska!

Spustit audio